Obaveštenja

Испит јул 2019. - ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - Промена зграде у којој се одржава испит

 
Picture of Nikola Savanović
Испит јул 2019. - ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ - Промена зграде у којој се одржава испит
by Nikola Savanović - Friday, 5 July 2019, 1:33 PM
 

Поштоване колегинице и колеге,

Будући да се испит одржава у ДАНИЈЕЛОВОЈ 32, у учионици Е01 (не одржава се у КУМОДРАШКОЈ), замолио бих вас да се придржавате дефинисаног распореда група:

Од 13 часова сви студенти са ПАРНИМ бројем индекса
Од 15 часова долазе сви студенти са НЕПАРНИМ бројем индекса


На испиту могу да се поправљају I и  II колоквијум (или појединачно) 


Уколико неко дође у групу у којој није предвиђено да ради испит, систем неће активирати тест - не постоји могућност да неко са парним бројем индекса ради испит са групом у којој је предвиђено да раде само студенти са непарним број индекса и обрнуто


Време и трајање испита:

- Испитни задатак се ради четрдесет пет минута у апликацији на адреси http://178.254.132.235:25531/ipv4. Првих шест задатака вреде по десет посто (10%), док седми задатак тежи четрдесет посто (40%). Максимални број поена је тридесет. Дозвољено је коришћење конвертера бинарни у децимални запис и обрнуто, који је доступан у апликацији. Није дозвољено коришћење дигитрона.

- Колоквијуми трају по двадесет пет минутаМогуће је радити колоквијуме у различитим испитним роковима, сви остварени поени биће  сачувани. 

Запослени студенти могу да искористе предвиђен термин само за њих, а могу да полажу и у редовном термину.


ИНДЕКС ЈЕ ОБАВЕЗАН НА ИСПИТУ, без индекса или документа који потврђује идентитет студента (валидни документ са сликом) - није могуће радити испит.