Obaveštenja

Januarski ispitni rok - studenti koji su preneli ispit iz prethodne akademske godine

 
Picture of Jovana Bošković
Januarski ispitni rok - studenti koji su preneli ispit iz prethodne akademske godine
by Jovana Bošković - Sunday, 17 January 2021, 2:59 PM
 

Dragi studenti,

Studenti u januarskom ispitom roku mogu prijaviti sve predmete koji pripadaju zimskom semestru školske 2020/21 godine, kao i odlušane predmete iz predhodne školske godine.

Svi studenti koji su tokom akademske 2019/20. godine slušali predmet Engleski jezik 2 i nisu ga položili mogu to učiniti nakon prijave ispita u utorak 19.01.2020. godine. U MMTutor aplikaciji za onlajn testiranje se radi gradivo zimskog/letnjeg semestra i neophodno je da imate integrisanu kameru a usmeni deo će biti realizovan u okviru Teams platforme za šta je neophodna i kamera i mikrofon. U prilogu je link ka tutoru https://test.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login dok će link za usmeni deo biti naknadno okačen na dan ispita u Teams platformi.

FFKMS (FVS i MUS) - elektronski i usmeni počinju u 12č, za PSZ studente elektronski testovi počinju u 17č a usmeni u 18č.
ŽSOR - elektronski počinje u 16č, usmeni počinje u 18č, za PSZ studente elektronski testovi počinju u 17č a usmeni u 18č.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica slobodno mi pišite ili se javite u redovnom terminu konsultacija.

Srećno svima!

Picture of Jovana Bošković
Odgovor: Januarski ispitni rok - studenti koji su preneli ispit iz prethodne akademske godine
by Jovana Bošković - Tuesday, 19 January 2021, 12:38 PM
 

Microsoft Teams meeting
Join on your computer or mobile app
Click here to join the meeting
 
Dobro došli na Univerzitet Singidunum! Detaljan video o upotrebi Microsoft Teams platforme na Univerzitetu Singidunum možete videti na linku: https://www.youtube.com/watch?v=kTW4xCtiCjI