Obaveštenja

Test 1 - 31.10.2020.

 
Picture of Jovana Bošković
Test 1 - 31.10.2020.
by Jovana Bošković - Monday, 26 October 2020, 2:51 PM
 

Poštovani studenti,

U subotu 31.10.2020. godine će se održati Test 1 (prva polovina prvog kolokvijuma) iz Engleskog jezika 2.

Test se radi u MMTutor aplikaciji za onlajn testiranje i neophodno je da imate kameru koja radi kako biste mogli da pristupite testu. Bez kamere ne možete pristupiti polaganju kolokvijuma te Vas molim da se blagovremeno pripremite.

Elektronskim testovima pristupate putem linka koji je u prilogu i ulogujete se tako što ćete u padajućem meniju sa strelicom prvo izabrati akronim za svoj studijski program (npr. FFKMS ili ŽSOR) a zatim kao šifru ukucati svoj broj indeksa (prvo godina upisa 4 cifre a zatim 6 cifara Vašeg broja indeksa i to sve zajedno kao na primer 2020123456 - bez crtica, tačke ili razmaka).

https://test.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login

Test ima 15 pitanja i radi se 10 minuta.

Molim Vas da pristupite programu par minuta pre početka testa a test će postati vidljiv isključivo u vreme koje je naznačeno za početak testa (ne ranije). Molim Vas da budete tačni da biste nesmetano uradili svoj test. Takođe, obavezno pažljivo pročitajte naziv testa

MUS: Engleski jezik 2 - Test 1 počinje u 11č

ŽSOR: Engleski jezik 2 - Test 1 počinje u 11č

FVS: Engleski jezik 2 - Test 1 počinje u 11.15č

Jer će više testova biti aktivno u isto vreme i moći ćete da ih vidite te je veoma važno da pristupite testu svog studijskog programa i svoje godine.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili dodatnih pitanja možete mi pisati ili se javiti u redovnom terminu konsultacija u Timsu ili pisati na mejl boskovicj@singidunum.ac.rs

Srećno svima!