Obaveštenja

❗ Polaganja popravnih kolokvijuma i kvalifikacionog testa

 
Picture of Miodrag Živković
❗ Polaganja popravnih kolokvijuma i kvalifikacionog testa
by Miodrag Živković - Monday, 13 July 2020, 5:54 PM
 

⚠️ Način polaganja popravnog 1. i popravnog 2. kolokvijuma

  • Popravni kolokvijumi će biti održani u vidu elektronskih testova koji će biti dostupni na linku testus.singidunum.ac.rs u utorak, 14. 07. 2020. u 18.05.
  • Preporučeno je da se test radi sa računara korišćenjem Internet pregledača Google Chrome ili Mozilla Firefox.
  • Aktivirajte Focus mode ili No Distractions mode na svom računaru kako biste sprečili iskakanje bilo kakvih notifikacija na sistemu koje mogu da izazovu izlazak iz fokusa taba Internet pregledača u kojem se vrši testiranje i ni slučajno mišem ne izlazite iz fokusa viewport-a taba (čak ni na scroll bar), tokom rada elektronskog testa! U suprotnom će izlazak iz fokusa biti detektovan kao mogući pokušaj varanja.
  • Za elektronski test obavezna je upotreba kamere za davanje validnosti rezultatu testa.
  • Studenti će moći da pokrenu test i bez odobravanja pristupa kameri (ukoliko nemaju raspoloživu kameru na računaru). U tom slučaju, student treba da instalira Google Meet aplikaciju na mobilnom telefonu i aktivira je za vreme izrade kolokvijuma prijavljivanjem na link na kome će biti aktivni profesor i asistenthttps://meet.google.com/qgp-royz-uhg
  • Međutim, u slučaju da student ne pokrene test sa odobrenjem korišćenja kamere, profesor će zakazati usmenu odbranu rezultata testa, video prenosom preko Google Meet platforme, sa obaveznim korišćenjem kamere sa strane studenta za vreme trajanja usmenog ispitivanja.

⚠️ Način polaganja kvalifikacionog testa

Za ovaj vid polaganja, koji će i dalje podrazumevati odbranu praktičnog projekta, studenti mogu da se prijave 14.07.2020. već od 16h na link: https://meet.google.com/qgp-royz-uhg, i prezentuju svoje projekte. Prezentacija projekata je moguća i nakon urađenih kolokvijuma.