Obaveštenja

Junski period provere znanja - subota 04.07.2020. godine

 
Picture of Jovana Bošković
Junski period provere znanja - subota 04.07.2020. godine
by Jovana Bošković - Thursday, 18 June 2020, 5:34 PM
 

Dragi studenti,

U subotu 04.07.2020. godine biće održana junska provera znanja elektronskim putem.

Junski period provere znanja se sastoji iz 3 dela - elektronskih testova što su zimski semestar i letnji semestar a zatim usmeni izraz.

Neophodno je da imate kameru kako biste pristupili testovima, a kameru i mikrofon kako biste pristupili usmenom iskazu.

Elektronske testove mogu polagati studenti koji do tada nisu položili elektronske delove ili studenti koji žele ponovo da pristupe testovima u želji da poboljšaju svoj rezultat

Elektronskim testovima pristupate putem linka koji je u prilogu i ulogujete se tako što ćete u padajućem meniju sa strelicom prvo izabrati akronim za svoj studijski program (npr. FFKMS ili ŽSOR) a zatim kao šifru ukucati svoj broj indeksa (prvo godina upisa 4 cifre a zatim 6 cifara Vašeg broja indeksa i to sve zajedno kao na primer 2019123456  - bez crtica, tačke ili razmaka). Link je u prilogu:

https://test.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login

Molim Vas da pažljivo čitate nazive testova - Engleski jezik 2 zimski semestar / Engleski jezik 2 letnji semestar.


Usmeni iskaz će se realizovati pomoću sledećeg linka https://meet.google.com/tir-hork-txd.


Testiranje će se obaviti prema sledećem rasporedu.

ŽSOR: elektronski testovi počinju u 10č, kao i usmeni izraz za studente koji imaju položene elektronske delove dok se studenti koji tog dana polože testove pridružuju čim završe.


MUS: elektronski testovi počinju u 11č, kao i usmeni izraz za studente koji imaju položene elektronske delove dok se studenti koji tog dana polože testove pridružuju čim završe.


FVS: elektronski testovi počinju u 13č, kao i usmeni izraz za studente koji imaju položene elektronske delove dok se studenti koji tog dana polože testove pridružuju čim završe.


Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica možete mi pisati putem mejla boskovicj@singidunum.ac.rs ili se javiti u redovnom terminu konsultacija putem linka https://meet.google.com/tir-hork-txd.

Srećno svima!