Obaveštenja

Junski kvalifikacioni period provere znanja- nove informacije

 
Picture of Valentina Bošković
Junski kvalifikacioni period provere znanja- nove informacije
by Valentina Bošković - Tuesday, 16 June 2020, 9:39 PM
 

Poštovane koleginice i kolege,

u skladu sa novom odlukom Univerziteta Singidunum, junski kvalifikacioni period provere znanja za Engleski jezik 1 će se održati prema sledećem rasporedu:

1. Elektronski deo (kolokvijumi, tj. testovi 1, 2, 3 i 4): studenti sa prezimenom A-M: subota, 27. jun, 12h-13h, putem platforme mtutor: https://testus.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login

2. Elektronski deo (kolokvijumi, tj. testovi 1, 2, 3 i 4): studenti sa prezimenom N-Š: subota, 27. jun, 13-14h, putem platforme https://testus.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login

3. Usmeni izraz za studente koji prvo polažu elektronski deo: subota, 27. jun, 14h-19h, Google Hangout Meet link (link će biti objavljen na dan polaganja,a u petak, 26. juna, biće objavljena detaljna satnica po grupama)

4. Usmeni izraz za studente koji su već preko kolokvijuma u toku semestra položili sve elektronske delove: četvrtak, 25. jun, 10-15h, Google Hangout Meet link (link će biti objavljen na dan polaganja, dok će pre polaganja biti objavljena detaljna satnica po grupama)

Sav pripremni materijal nalazi se na stranici predmeta u odeljku Predavanja (Gradivo za I i II kolokvijum i Gradivo za završni ispit).

Za sva dodatna pitanja, stojim vam na raspolaganju putem mejla.