Obaveštenja

Popravni Test 4 - termin polaganja

 
Picture of Jovana Bošković
Popravni Test 4 - termin polaganja
by Jovana Bošković - Tuesday, 2 June 2020, 12:47 PM
 

Dragi studenti,

Popravni Test 4 će se održati u XV nedelji nastave u ponedeljak 08.06.2020. godine sa početkom u 19č.

Procedura je ista kao i u XII nedelji. Testu pristupate putem linka koji je u prilogu i ulogujete se tako što ćete u padajućem meniju sa strelicom prvo izabrati akronim za svoj studijski program (npr. FFKMS ili ŽSOR) a zatim kao šifru ukucati svoj broj indeksa (prvo godina upisa 4 cifre a zatim 6 cifara Vašeg broja indeksa i to sve zajedno kao na primer 2019123456  - bez crtica, tačke ili razmaka). Link je u prilogu:

https://test.singidunum.ac.rs/Student?Module=MMTutor_Student&Method=Login

Važno je i da napomenem da ću u to vreme biti prisutna na Google Meet platformi za slučaj da se susretnete sa bilo kakvim poteškoćama sa logovanjem ili radom testa. Moći ćete da mi se javite putem linka u prilogu:

https://meet.google.com/tir-hork-txd

Takođe, zamolila bih Vas da pažljivo čitate nazive testova. Vaši testovi su:

FFKMS: English language 1 - Test 4 Retake

ŽSOR: English language 1 - Test 4 Retake

Neophodno je da imate kameru da biste pristupili testu. 

Test možete da radite sa kamerom na računaru, zatim direktno preko mobilnog telefona jer svi telefoni imaju integrisane kamere a možete se pre testa javiti preko mobilnog telefona na Google Meet i videom biti preko Meet platforme a raditi test u Tutoru. Ukoliko radite test u Tutoru a kamerom ste na Google Meet platformi test će ići u 19.30č jer je potrebno da podesim drugačija podešavanja u Tutoru.

Srećno svima!

Jovana Bošković