Obaveštenja

Predavanja i vežbe 22.4.2020

 
Picture of Miroslav Knežević
Predavanja i vežbe 22.4.2020
by Miroslav Knežević - Tuesday, 21 April 2020, 2:19 PM
 

Poštovane koleginice i kolege,

Obaveštavamo Vas da ćete 22.4.2020 nastavu pratiti od 09 - 12h vežbe kod ass. Dušana Borovčanina putem linka https://meet.google.com/onr-stjf-ngk   a nakon toga, od 12 - 15h predavanja kod prof. Kneževića  putem linka https://meet.google.com/gag-pfee-yvm

Izmena važi samo za navedeni datum. 

Studenti na Google Meet platformu ne moraju da se prijavljuju sa posebnim nalozima (da se loguju), već mogu direktno da prate predavanje otvaranjem gore navedenih linkova, s tim da, zbog potrebe za preciznom evidencijom aktivnosti na nastavi, u delu gde je potrebno da unesu svoje ime, treba da upišu ime, prezime i broj indeksa. Studenti moraju obavezno da upišu svoj broj indeksa u polju za unos imena, pre pristupanja praćenju predavanja. Ukoliko slučajno zaborave da upišu broj indeksa, to mogu da učine tako što će napustiti video prenos gašenjem prozora Internet pregledača, a zatim, kada ponovo otvore link video prenosa, trena obavezno da unesu pored imena i prezimena i svoj broj indeksa.

Ukoliko imate problem sa pristupom video prenosu predavanja, neophodno je da još jednom osvežite stranicu ovog obaveštenja za slučaj da je obaveštenje ažurirano i da je postavljen izmenjeni link za pristup video prenosu, kao i da pogledate da na stranici predmeta nije dodato novo obaveštenje sa dopunskim informacijama i uputstvima za pristup video prenosu.