Obaveštenja

VAŽNO - INSTRUKCIJE ZA POLAGANJE (predmet slušan u 2018/19 školskoj godini)

 
Picture of Nebojša Bačanin Džakula
VAŽNO - INSTRUKCIJE ZA POLAGANJE (predmet slušan u 2018/19 školskoj godini)
by Nebojša Bačanin Džakula - Friday, 3 April 2020, 11:18 AM
 

Poštovane i drage koleginice i kolege,


polaganju prvog i drugog kolokvijuma (ako je potrebno), kao i polaganju kvalifikacionog testa za završni ispit možete da pristupite u aprilu 2020. godine prema rasporedu koji je objavljen na stranici fakulteta.


Molim vas da se u navedenom terminu svi prvo prijavite na Google Meet platformu preko sledećeg linka:

https://meet.google.com/son-fqkb-gik


Nakon toga, dobićete instrukcije kada ćete moći da se logujete na mTutor platformu (link: testns.singidunum.ac.rs) i da počnete da radite kvalifikacioni test za završni ispit.Sistem mTutor je unapređen i svaki nedozvoljeni pokušaj biče evidentiran i test studenta će biti prekinut sa 0 ostvarenih bodova.


Preporuka je da studenti dozvole korišćenje kamere (ako postoje tehničke mogućnosti sa strane studenta) prilikom logovanja na mTutor sistem. Studenti koji ne budu imali kameru, a profesor posumlja u validnost rezultata, profesor će preko Google Meet platforme u razgovoru sa studentom proveriti validnost rezultata.


Studenti koji polažu i kolokvijume (prvi i drugi deo ispita) dobiće detaljne instrukcije za polaganje preko Google Meet platforme u navedenom terminu.Želim vam puno uspeha i sreće u radu.
Predmetni nastavnik