Obaveštenja

Kvalifikacioni test za prisup završnom ispitu 16.4.2020.

 
Picture of Ana Radulović
Kvalifikacioni test za prisup završnom ispitu 16.4.2020.
by Ana Radulović - Tuesday, 31 March 2020, 4:24 PM
 

Poštovane koleginice i kolege,

U četvrtak, 16.4.2020. održaće se kvalifikacioni test za pristup završnom ispitu. Test se radi elektronski putem linka https://testns.singidunum.ac.rs/ od 13:00 časova. Svaki deo gradiva obuhvata 30 pitanja i radi se za 15 minuta. Test je dostupan u periodu 13:00-14:00 časova za sva tri dela gradiva.

Test se radi samostalno, na osnovu sopstvenog znanja. Platforma poseduje zaštitne mehanizme kako bi se osujetili pokušaji manipulacije testom. 

·         Test radite sa stabilne, po mogućstvu žične Internet veze.

·         Preporuka je da za vreme izrade testa koristite Google Chrome ili Mozilla Firefox pretraživač. 

·         U vreme testa potrebno je da od programskih paketa bude aktivan samo pretraživač (browser) otvoren sa samo jednim tab-om u okviru koga će se realizovati test.

·         Preporuka je da za vreme testa ugasite firewall i/ili antivirusni softver.

·         Za prijavu na sistem koristi se broj indeksa u formatu godina upisa, pa broj indeksa bez znakova interpunkcije npr: 2017123456. Nakon prijave odabraćete test i pokrenuti rad.

Sve vreme trajanja testa biću dostupna na Google Meet platformi kako bih odgovorila na eventualne tehničke probleme pri pokretanju testa. Na link se prijavljujete isključivo ukoliko se javio neki problem. Link za Google Meet: https://meet.google.com/upe-sstd-izy 

 

Srdačan pozdrav,

Ana Radulović